Vill du boka tid?
Ring oss på 0515-162 10!

  • Följ oss på Facebook

Öppettider

Mån - Tors: 07:00-16:30
Fre: 07:00-12:30
Semesterstängt v. 28-31

DITEC Cermaic/Keramisk behandling

 

DITEC lackkonserveringssystem är ett komplett långtidsverkande lackskyddssystem för nya eller bättre begagnade bilar. DITEC är väl beprövat sedan -70 talet och är testat av Statens Provningsanstalt. DITEC utföres endast av utbildade yrkesmän. Alla produkterna är av högsta klass – helt silikonfria. Med DITEC-lackkonservering behöver bilen aldrig mer vaxas!

Behandlingen utföres i 5 steg och är en noggrant utprovad metod där arbetsmomenten består av en förrengöring, djuprengöring, aktivering och slutligen konservering. Konserveringskemikalierna är polymerbaserade utan några som helst silikoner eller vaxer. De medför därför inga problem vid t.ex. omlackering. Kemikalien förstärker och förseglar lacken, rostskyddar och bevarar glansen. Ett 6-årigt garantisystem inkluderas, förutsatt att bilen vid grundbehandlingen var högst ett år gammal. Skyddet är i praktiken lika effektivt på äldre bilar.

Garantibevis/Certifikat med reklamationsrätt lämnas. För underhåll av skyddet utföres vid behov förnyelse av toppskiktet, sk top-coatbehandling.

En DITEC-behandling innebär följande för kunden

Läs mer på Ditecs webbplats: www.ditec.se

 

Ditec Ceramic/Keramisk Ultra Plus behandling i Falköping