Vill du boka tid?
Ring oss på 0515-162 10!

  • Följ oss på Facebook

Öppettider

Mån - Tors: 07:00-16:30
Fre: 07:00-12:30
Semesterstängt v. 28-31

BJ´s Bilvårdscenter i Falköping hjälper dig att bevara din investering på bästa sätt

När PremiumShield® är monterad på ditt fordon kan du känna dig trygg med att din bil är i säkert förvar, utan stenskott, mindre skador och yttre påverkan från miljön. På BJ’s Bilvårdscenter i Falköping erbjuder vi marknadens största och effektivaste system för figurskurna mallar för precis passform samt kvalitet av allra högsta klass! Bland våra erbjudanden återfinns även PPF, Paint Protection Film samt lackskyddsfolie för att skydda bilen mot yttre påfrestningar så som till exempel stenskott. Därför kallas metoden även för stenskottsfoliering, alternativt stenskottsfilm. När det kommer till PPF så är det en självhäftande och transparent film som skyddar bilen på ett sätt som lackskydd inte har förmåga till och kan användas på utsatta ställen som till exempel insteg och B-stolpar som är av högglans.

Premium Shield – Cut Studio

Vi på BJ’s Bilvårdscenter i Falköping vet att en så exakt passform som möjligt innebär ett bättre resultat för ditt fordon. För att skära så lite som möjligt på ditt fordon och för att uppnå bästa resultat har vi tillgång till tusentals unika fordonsmallar som skärs ut med hjälp av maskin. Utbudet av fordonsmallar och dess kvalitet utvecklas ständigt då PremiumShield® kontinuerligt utvecklar och underhåller sin egen exklusiva programvara. Denna programvara är designad av deras egna ingenjörer, allt för att tillgodose största möjliga utbud av fordonsmallar.

Programvaran erbjuder följande fördelar till samtliga montörer:

Nyskapande teknologi med fantastiska egenskaper

Då Premiumshield® är en produktkombination av avancerad kemi, teknik och branscherfarenhet så det den perfekta skyddsfilmen för alla ytor. Premiumshield® har ett beprövat alifatiskt polyuretanhartsgenomskinligt lager som har testats till det absolut yttersta över hela världen. Resultatet har visat att Premiumshield® är en av de kraftfullaste skyddsfilmerna som finns tillgängliga på marknaden.

Vi på BJ’s Bilvårdscenter i Falkenberg erbjuder produkten Premiumshield®elite. Denna har en självläkande förmåga och väldigt högt fläckmotstånd. När det kommer till kvaliteten är vi tillräckligt säkra på resultatet för att kunna erbjuda full livstidsgaranti*. Premiumshield® har dessutom fått godkänt att monteras på nya fordon, på fabriksnivå, över hela världen.

* Särskilda villkor gäller.

Premiumshield® – En komplett produkt som uppfyller samtliga behov av skydd

Nedan följer ett axplock av fördelar med Premiumshield®:

PremiumShield® är en skyddsfilm som monteras på ditt fordon och den är i praktiken osynlig när den monteras av en certifierad installatör.

PremiumShield® skyddar samtliga ytor som utsätts för den hårda påfrestning ditt fordon exponeras för dagligen, som stenskott, mindre skador och yttre påverkan av miljön. Med PremiumShield® monterad på ditt fordon bevarar du känslan av en ny bil och maximerar andrahandsvärdet på ditt fordon.

PremiumShield® har ytterligare fördelar då den är utformad som en semipermanent skyddsprodukt som kan tas bort när som helst utan att den orsakar skador på underliggande yta. Enklast underhåller du skyddsfilmen precis som resten av ditt fordon, genom tvätt och vaxning. Då skyddsfilmen är utformad så att solens UV-strålar kan tränga igenom den skyddade ytan så åldras den skyddade ytan av ditt fordon i samma takt som obehandlade ytor.

PremiumShield® skyddar dessutom mot lättare parkeringsskador.